ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Atos România are un nou Country Manager. Diana Sipos preia operațiunile companiei pe plan local

31 Ianuarie 2023   |   BizLawyer

Diana Sipos, anterior Chief Financial Officer în cadrul Atos România, face parte din companie încă de la lansarea acesteia pe piața locală, în 2011.

 
 
Compania franceză Atos, lider global în transformare digitală, o numește pe Diana Sipos în funcția de Country Manager pentru Atos IT Solutions and Services România. Aceasta preia funcția de la Cătălina Dodu, care a condus operațiunile filialei locale timp de nouă ani.

În calitate de Country Manager, Diana Sipos va prelua implementarea strategiei companiei pe plan local, ce presupune încheierea de parteneriate strategice cu organizații relevante din zona IT și dezvoltarea portofoliului de servicii și de clienți.
    
„Fiind parte a echipei Atos încă de la intrarea companiei pe piața din România mă onorează și mă încântă preluarea funcției actuale. Îmi propun să duc mai departe realizările colegilor mei și, totodată, să dezvoltăm în continuare noi pârghii de extindere a businessului pe plan local și să răspundem cât mai eficient nevoilor clienților noștri locali și internaționali”, a declarat Diana Sipos.


Diana Sipos, anterior Chief Financial Officer în cadrul Atos România, face parte din companie încă de la lansarea acesteia pe piața locală, în 2011. Aceasta a construit strategia financiară locală și a coordonat operațiunile financiare ale subsidiarelor românești. Totodată, a gestionat și proiecte globale de eficientizare operațională și control financiar intern, având o experiență bogată pe zona de implementări de noi modele de afaceri și integrări de companii. Anterior, Diana Sipos a activat în departamentul financiar al companiei Siemens IT Solution and Services.

Absolventă a Academiei de Studii Economice din București (Facultatea de Finanțe – Bănci), Diana Sipos a urmat și studii post-universitare de master în Management și Administrarea Afacerilor fiind, totodată, membră a CECCAR și FCCA.

Cătălina Dodu, care a condus operațiunile locale ale Atos din 2014 până în prezent, a ales o nouă oportunitate în parcursul său profesional. De-a lungul mandatului său de Country Manager, echipa Atos România a crescut de la 550 la peste 3500 de angajați, care activează în cele patru centre pe plan local -  în Bucureşti, Braşov, Cluj şi Timişoara.

Despre Atos SE
Atos este lider global în transformarea digitală, cu 112.000 de angajați și venituri anuale de cca. 11 miliarde de euro. Numărul 1 european în securitate cibernetică, cloud și calcul de înaltă performanță, Grupul Atos oferă soluții personalizate end-to-end pentru toate industriile din 71 de țări. Un pionier în servicii și produse de decarbonizare, Atos se angajează să facă un digital sigur și decarbonizat pentru clienții săi. Atos este o SE (Societas Europaea) și este listată la Euronext Paris.
Scopul Atos este de a ajuta la proiectarea viitorului spațiului informațional. Expertiza și serviciile sale sprijină dezvoltarea cunoștințelor, educației și cercetării într-o abordare multiculturală și contribuie la dezvoltarea excelenței științifice și tehnologice. În întreaga lume, Grupul le permite clienților și angajaților săi, precum și membrilor societăților în general să trăiască, să lucreze și să se dezvolte sustenabil, într-un spațiu informațional sigur și securizat.
Atos România a încheiat anul 2022 cu peste 3500 de angajați în sediile din București, Brașov, Cluj și Timișoara, ce deservesc mai mult de 300 clienți din 15 țări. Compania are parteneriate cu instituții de apărare, securitate cibernetică, știință și sănătate, fiind una dintre cele mai importante organizații franceze de pe piața din România.
În 2022, Atos România a primit certificarea de Great Place To Work, una dintre cele mai prestigioase la nivel internațional.
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 1498 / 8493
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    Bulboacă & Asociații a sprijinit obținerea unei finanțări de capital de lucru în valoare de 20 de milioane EUR pentru Frigoglass, asumând din nou un rol de reprezentare dublă. Colaborare cu două firme internaționale de avocați, în acest proiect
    Trei firme de avocați din România, evidențiate pentru activitatea în domeniul Competition ̸ Antitrust | NNDKP, CMS și D&B David și Baias au intrat în topul global al firmelor cu cea mai bună practică de concurență. Cine sunt avocații evidențiați de GCR 100 – 2025 și care au fost proiectele care au adus recunoaștere echipelor locale
    VIDEO | Dicționar de arbitraj: Abuzul de Drept în arbitraj (Powered by ZRVP)
    Cum a evoluat anul trecut Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement, butic de litigii evidențiat de ghidurile juridice internaționale, și care au fost proiectele care au antrenat un număr considerabil de analize juridice | Ioana Gelepu, fondator: ”Sunt mulțumită că am reușit să mă implic în toate detaliile proiectelor pe care le gestionăm, suficient de variate cât să satisfacă setea mea neobosita de nou”
    Meet the Professionals | Monica Constantin, Legal & Corporate Affairs Director - Bergenbier SA, avocat ”antrenat” în multinaționale și cu o bogată experiență dobândită în gestionarea unor tranzacții de referință pe piața locală: ”Oamenii pe care i-am întâlnit au făcut diferența și au contribuit la dezvoltarea și la evoluția mea, atât colegi din business, din interiorul echipelor din care am făcut parte, cât și liderii care mi-au servit drept model”
    Cum poți dezvolta o carieră internațională cu programul Erasmus+ | Povestea lui Constantin Roșca, absolvent de Drept plecat din Fălticeni, care a ales să studieze la Universitatea din Istanbul. El este azi masterand în Drept Internațional Public în cadrul Universității Koç, cea mai prestigioasă din Turcia și stagiar în cadrul biroului Esenyel ̸ Partners, unul din cele mai cunoscute birouri internaționale de avocatură și consultanță juridică din țara desfășurată pe două continente
    CMS Emerging Europe M&A 2024 ̸ 25 | Piața de M&A din Europa emergentă se redresează, ajungând la cele mai ridicate niveluri din 2018 până în prezent. Horea Popescu, Partener CMS România: „Optimismul pare să devină marca anului 2025”
    Filip & Company devine prima firmă de avocatură independentă din CEE care adoptă Harvey, platformă de IA generativă de ultimă generație care s-a remarcat prin precizie, securitate și versatilitate | Cristina Filip (managing partner): ”Este un pas transformator care îmbunătățește, mai degrabă decât înlocuiește, experiența și contribuția umană”
    Țuca Zbârcea & Asociații promovează un nou Partener Equity în structura de conducere a firmei. Șerban Pâslaru se alătură celor 8 fondatori ai firmei de avocatură | Florentin Țuca, Managing Partner: ”Este un semnal pe care vrem să-l transmitem generațiilor viitoare de avocați, un semn de deschidere către partenerii care doresc să aibă un rol mai pronunțat în treburile firmei”
    Promovare la RTPR: Bogdan Cordoș, expertul în energie care s-a alăturat firmei imediat după absolvirea facultății, face un pas înainte în carieră și devine partener | Costin Tărăcilă, Managing Partner: ”Suntem mândri de echipa noastră care numără unii dintre cei mai talentați și experimentați avocați din România”
    Mitel & Asociații recrutează avocat cu experiență (Litigii și Soluționare a Disputelor)
    România căștigă arbitrajul ICSID cerut de 15 grupuri de investitori și 28 de persoane fizice din 7 țări, care cereau compensații de 256 mil. € pentru tratamentul aplicat de autorități | Tribunalul arbitral a decis că țara noastră nu a încălcat niciuna din garanțiile acordate investitorilor, iar reclamanții îi vor plăti jumătate din costurile de arbitraj suportate în acest dosar
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...