Noi numiri la nivel de management în KPMG în România
19 Octombrie 2022
BizLawyerMonica Drăgoi, Ioana Zenaida Rizea-Popp și Irina Rubeli devin Associate Partners în Audit, iar Elena Surdeanu - Associate Partner în Consultanță în Afaceri și Mihaela Ionescu – Associate Partner, Markets. Mădălina Florea, Ruxandra Moțoi și Lucia Savu devin Directori în Audit, iar Dragoș Nicolae – Director în Consultanță Fiscală și Sorina Vâlcu – Director, Audit, Departamentul de Practici Profesionale.
KPMG în România și Moldova anunță zece promovări la poziția de Associate Partner și Director în Audit, Consultanță Fiscală și în Consultanță în Afaceri. Abilitățile și expertiza lor contribuie la dezvoltarea sustenabilă a KPMG prin creșterea cererii pentru serviciile noastre pe măsură ce liderii companiilor caută expertiză de vârf care să îi asiste în identificarea și implementarea strategiilor de succes pentru afacerile pe care le conduc.
Monica Drăgoi, Ioana Zenaida Rizea-Popp și Irina Rubeli devin Associate Partners în Audit, iar Elena Surdeanu - Associate Partner în Consultanță în Afaceri și Mihaela Ionescu – Associate Partner, Markets. Mădălina Florea, Ruxandra Moțoi și Lucia Savu devin Directori în Audit, iar Dragoș Nicolae – Director în Consultanță Fiscală și Sorina Vâlcu – Director, Audit, Departamentul de Practici Profesionale.
Monica Drăgoi, Ioana Zenaida Rizea-Popp și Irina Rubeli devin Associate Partners în Audit, iar Elena Surdeanu - Associate Partner în Consultanță în Afaceri și Mihaela Ionescu – Associate Partner, Markets. Mădălina Florea, Ruxandra Moțoi și Lucia Savu devin Directori în Audit, iar Dragoș Nicolae – Director în Consultanță Fiscală și Sorina Vâlcu – Director, Audit, Departamentul de Practici Profesionale.
Monica Drăgoi, Associate Partner, Audit
Monica este unul dintre liderii departamentului de Audit & Assurance al KPMG în România și Moldova, cu expertiză relevantă pentru clienții din sectorul financiar bancar. Pe parcursul carierei sale de 15 ani ca auditor bancar, al instituțiilor financiare-nebancare, companiilor de investiții și de asigurări, Monica a acumulat o experiență semnificativă în proiecte inter-departamentale, oferindu-i un spectru larg de expertiză în industria serviciilor financiare și contribuind la dezvoltarea ei ca un profesionist desăvârșit în domeniu.
Monica a fost timp de peste 6 luni CFO interimar al unei bănci locale, parte a unui grup bancar internațional. A fost unul dintre membrii grupului de lucru creat de Comitetul Național pentru Supravegherea Macroprudențială și coordonat de Banca Națională a României în octombrie 2020, cu scopul identificării unor posibile soluții de stimulare a finanțărilor verzi în România. Cu această ocazie, sustenabilitatea a devenit un element esențial în agenda ei, în linie cu strategia KPMG în România. Monica este membră ACCA (Association of Certified Chartered Accountants), a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și auditor financiar acreditat de către ASPAAS.
Rolul de auditor a evoluat dincolo de auditarea situațiilor financiare, consideră Monica, și a devenit responsabilitatea auditorilor să inițieze conversații despre ESG (Mediu, Social, Guvernanță) în sprijinul tranziției către o economie sustenabilă. Țelul ei personal este să fie un auditor al viitorului și să urmărească activ transformarea instituțiilor financiare din România și efectul acesteia în economie.
Ioana-Zenaida Rizea-Popp, Associate Partner, Audit
Ioana este, din 2018, Director în cadrul departamentului de audit din KPMG, în aceeași companie în care și-a început cariera în 2006, imediat de după absolvirea primei facultăți. A dobândit prima specializare în domeniul economic, iar pe a doua în cel juridic. Pe parcurs, a obținut și alte certificări - este membră ACCA (Asociația Experților Contabili Autorizați din Marea Britanie), CCF (Camera Consultanților Fiscali), membră a Camerei Auditorilor Financiari din România și auditor financiar acreditat de către ASPAAS.
Ioana are o experiență bogată în gestionarea auditurilor pentru numeroase companii cu capital românesc, precum și pentru grupuri internationale care își desfășoară activitatea în România. Ioana a avut o mare contribuție în proiecte din diverse industrii, inclusiv Comerț, Producție industrială, Agricultură, Industria Farmaceutică, Sectorul Energetic, atât prin implicarea în furnizarea de servicii de audit, cât și prin participarea la proiecte de consultanță financiară.
Contribuie, cu și din pasiune, la dezvoltarea echipei și este implicată în dezvoltarea serviciilor de assurance privind raportarea de sustenabilitate în cadrul KPMG în România.
Irina Rubeli, Associate Partner, Audit
“Nu trece prin viață, crește prin viață” (Eric Butterworth) este citatul care o inspiră și o motivează pe Irina. Ea se descrie ca un facilitator - al încrederii, al cunoștintelor și al schimbării.
Irina s-a alăturat practicii de servicii financiare a KPMG în 2006 și, de atunci, a acumulat o experiență semnificativă în furnizarea de servicii de audit și consultanță băncilor, fondurilor de investiții și de pensii, instituțiilor financiare nebancare și altor companii cu un grad inalt de reglementare, contribuind la modul în care KPMG aduce încredere in pieţele în care este prezent. Irina este membră FCCA, CAFR și ASPAAS.
Pasionată de oameni, Irina a investit în dezvoltarea acestora încă din primele etape ale carierei sale, participând în organizarea trainingurilor tehnice și de soft skills în cadrul KPMG la nivel local, regional și către clienți. În plus, Irina face parte din echipa de coaching intern a KPMG în România.
Pe lângă rolul de auditor și formator, Irina este și PPC (People, Performance and Culture) Business Advisor, facilitând schimbarea la nivelul proceselor existente în cadrul KPMG cu scopul de a oferi cea mai bună experiență angajaților noștri.
Elena Surdeanu, Associate Partner, Consultanță în Tranzacții
Elena s-a alăturat KPMG în 2004, imediat dupa absolvirea Academiei de Studii Economice și, cu mai mult de 15 ani de experiență de consultanță în tranzactii, coordonează în prezent practica de Consultanță în Tranzacții a KPMG în România. Și-a început cariera profesională în cadrul departamentului de audit - servicii financiare.
De asemenea, Elena este membră în Asociația Experților Contabili Autorizați din Marea Britanie (FCCA) și al Camerei Auditorilor din România (CAFR).
Cu o experiență extinsă în proiecte de tip due diligence Elena a asistat numeroși clienti din diverse domenii de activitate, de la retail, farma, energie la real estate, agricultură și servicii financiare, atât din perspectiva cumpărătorului, cât și din cea a vânzătorului. În cadrul acestor proiecte, Elena a coordonat echipe mixte din cadrul KPMG (consultanță fiscală, juridică, de mediu și IT).
Mihaela Ionescu, Associate Partner, Markets
Mihaela a acumulat o experiență îndelungată în companii internaționale din diferite domenii, precum IT&C, farma, retail, publicitate. În ultimii zece ani, ea a avut roluri executive în departamente financiare, precum CFO sau Head of Finance & Accounting. Mihaela are o experiență amplă în domeniu și a acoperit numeroase zone de activitate, de la contabilitate și fiscalitate la controlling. A condus proiecte transformaționale majore, precum schimbarea modelului de afaceri sau dezvoltarea strategiilor pentru insourcing și outsourcing.
Mihaela face acum un nou pas în cariera ei, iar în noul ei rol ca Associate Partner, Markets, la KPMG în România va aplica experiența și abilitățile sale pentru identificarea oportunităților de dezvoltare a KPMG, având ca prioritate extinderea bazei de clienți și dezvoltarea de noi soluții si produse. Ea va colabora cu experții KPMG cu specializări diverse pentru adaptarea serviciilor actuale, dar și pentru crearea de servicii noi relevante pentru clienții noștri.
Doina Mădălina Florea, Director, Audit
Mădălina s-a alăturat echipei KPMG în 2006 și, cu mai mult de 16 ani de experiență în audit financiar, conduce în prezent misiuni de audit pentru companii mari care își desfășoara activitatea în România, cât și pentru grupuri internaționale din industrii diferite: telecomunicații, tehnologia informației, comerț, producție bunuri de consum, servicii de IT, consultanță și management.
Mădălina este auditor financiar autorizat de către Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS), precum și de Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR) și are un Master în Audit financiar la Academia de Studii Economice din București.
Activitatea sa a fost axată asupra auditului situațiilor financiare în concordanță cu Standardele Românești de Contabilitate și Raportare Financiară, precum și cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară. Cu o experiență extinsă în audit, Mădălina coordonează auditul de grup la nivelul unui centru de servicii partajate din România pentru mai mult de 14 filiale din Europa într-o misiune complexă de audit.
Pe parcursul carierei sale, Mădălina a participat la listarea unui client de audit din domeniul telecomunicațiilor pe piața externă de capital.
Mădălina este o persoană dinamică, care oferă un exemplu pozitiv colegilor săi, atât personal, cât și profesional.
Ruxandra Lucia Motoi, Director, Audit
Ruxandra s-a alăturat echipei KPMG în urma cu 12 ani în departamentul de audit. Pe parcursul acestor ani, activitatea sa a fost axată asupra auditului situațiilor financiare în conformitate cu Standardele Românești de Contabilitate și Raportare Financiară și cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară, precum și alte servicii de atestare. Ruxandra a fost implicată în misiuni de audit pentru numeroși clienți din industrii precum energie și utilități, agricultură, construcții, producție și servicii.
Ruxandra a coordonat proiecte de audit pentru companii mari românești, cât și pentru grupuri internaționale care își desfășoara activitatea în România.
Ruxandra este auditor financiar autorizat de către Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS), este membră a Asociației Experților Contabili Autorizați din Marea Britanie (ACCA), precum și a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).
Dragoș Nicolae, Director, Consultanță Fiscală
Dragoș s-a alăturat KPMG în anul 2004, acumulând pe parcursului carierei profesionale și experiență în afara KPMG, atât în zona de consultanță, cât și în cadrul companiilor prin implicarea în activitatea lor financiară și de fiscalitate. Așadar, având aproximativ 18 ani de experiență, Dragoș conduce în prezent una din echipele agile din cadrul departamentului de Corporate Tax and M&A, fiind membru al Camerei Consultanților Fiscali din anul 2009.
Experiența sa cuprinde consultanță acordată companiilor multinaționale sau locale pe aspecte fiscale locale și internaționale din toate industriile și care acoperă impozitele și taxele relevante. De asemenea, Dragoș coordonează diverse misiuni de revizuiri fiscale, due diligence și planificare a tranzacțiilor din perspectivă fiscală. În ultima perioadă, Dragoș s-a axat cu precădere pe industria telecom și pe servicii externalizate de taxe, în prezent concentrându-se pe extinderea acestor tipuri de servicii (externalizare completă, externalizarea funcției de manager de taxe etc).
O alta zonă de specializare o reprezintă proiectele de reorganizare (fuziuni, divizări, reorganizări) unde Dragoș a coordonat proiecte importante pentru clienți locali și internaționali care presupun atât analiză pre-implementare, cât și asistență completă pe întreg parcursul unor astfel de reorganizări.
Mariam Savu, Director, Audit
Mariam Savu s-a alăturat echipei KPMG în 2014. Ea are peste 16 ani de experiență în domeniul financiar – contabil și de audit, oferind asistență clienților din industrii precum retail și bunuri de consum, producție industrială, IT, petrol și gaze, turism, imobiliare și construcții. De asemenea, ea a coordonat proiecte în domeniul auditului și al altor servicii de profil în conformitate cu standardele în domeniu pentru companii listate în SUA.
A coordonat proiecte de audit de mare anvergură atât pentru companii mari românești, cât și pentru grupuri internaționale care își desfășoară activitatea în România, fiind implicată în auditarea situațiilor financiare individuale și /sau consolidate intocmite in conformitate atât cu cerinţele statutare, cât și cu Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS).
Mariam este auditor financiar autorizat de către Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS), este membră a Asociației Experților Contabili Autorizați din Marea Britanie (ACCA), precum și a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).
Sorina Vâlcu, Director, Departament Practici Profesionale, Audit
Sorina este un profesionist în audit cu peste 16 ani de experiență în consultanță. Ea a avut un rol de lider în proiecte alături de o gamă largă de clienți din industrii variate. Ca lider de echipă, Sorina a fost mentor pentru mai mulți colegi de nivel junior, contribuind la dezvoltarea talentelor. Sorina este membră în Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR), în Asociația Experților Contabili Autorizați din Marea Britanie (ACCA) și auditor financiar autorizat de către Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS). Ea este dedicată dezvoltării profesionale continue și privește cu nerăbdare spre noile provocări și oportunități în rolul ei ca Director, KPMG în România.
“Profesioniștii noștri joacă un rol cheie în succesul KPMG în România și demonstrează excelența, integritatea și aplicarea valorilor KPMG în viața de zi cu zi. Împreună, ei vor continua să aibă un rol important în eforturile firmei de sprijinire a clienților în idetificarea de oportunități de dezvoltare a afacerilor, chiar și într-un mediu incert al pieței. Mulțumesc noilor Associate Partners și Directori, precum și tuturor colegilor noștri pentru dedicarea și pasiunea lor în tot ceea ce fac”, a spus Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG in România & Moldova.
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 87 / 263 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Refinitiv Legal Advisers - Full Year 2024 | La nivel global, piața fuziunilor și achizițiilor a crescut cu 10% anul trecut, iar pe continentul European avansul a fost de 22%. CMS, în Top 10 consultanți juridici care au asistat cele mai multe tranzacții de M&A la nivel global, Clifford Chance se remarcă pe ”bătrânul continent”, iar Schoenher în Estul Europei, regiune în care Filip & Company a intrat în Top 25
Filip & Company a asistat PayPoint Services în contractarea unui credit sindicalizat de la UniCredit Bank și BERD | Alexandru Bîrsan (partener) şi Camelia Ianțuc (senior associate) au coordonat echipa de proiect
Iablonschi & Asociații se alătură rețelei Marcalliance, care își consolidează astfel rețeaua globală și prezența în Europa de Est | Dorothée De Bernis (Președinte Marcalliance): ”Ne bazăm în România pe o echipă juridică de încredere”
Hațegan Attorneys, firmă de avocatură de tip butique cu sediul la Timișoara, își consolidează practica de Banking & Finance prin cooptarea unui profesionist cu experiență în corporate banking pe poziția de counsel
Arbitrajul ICSID cerut de 15 firme și 28 de persoane fizice din 7 țări, care care cer compensații pentru tratamentul aplicat de autoritățile române, a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce Tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la cca. 213 milioane USD. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
Filip & Company asistă Credit Europe Bank România în fuziunea transfrontalieră cu Credit Europe Bank NV | Partenerele Alexandra Manciulea și Eliza Baias au coordonat echipa. Modificarea semnificativă a cadrului legislativ pe parcursul pregătirii acestei fuziuni a adăugat complexitate proiectului, spun avocații
Primele mișcări pe piața muncii din avocatură | Băncilă Diaconu & Asociații recrutează un partener de la Stratulat Albulescu și un fost Head of Legal din sectorul bancar se alătură firmei Rizoiu & Asociații
Edward Sukyas pierde arbitrajul cu statul român și trebuie să plătească peste o jumătate de milion de euro - cheltuieli arbitrale și onorarii plătite avocaților care au apărat România. Litigiul cu Jack Sukyas merge mai departe, modul de alocare a cheltuielilor de arbitraj fiind decis într-o etapă ulterioară a procedurii | Cât au însumat onorariile primite de avocații români aflați de-o parte și alta a baricadei și ce sume au încasat arbitrii
Cum a fost anul 2024 pentru Duțescu & Partners: poziționare în topul internațional al firmelor de avocați evidențiate în practica de Capital Markets, lansarea practicii de drept islamic și multe victorii obținute pentru clienți | De vorbă cu Dr. Cristian Duțescu (partener fondator) și Casiana Dușa (partener) despre parcurs, proiecte și realizări
Precedent important obținut de RTPR pentru Premier Energy Furnizare în materia teoriei impreviziunii. Despăgubiri de aproximativ 4 milioane EUR și dobânzi legale penalizatoare, ca urmare a neexecutării unui contract de furnizare de energie încheiat pe piața PCCB-BC. Alexandru Stănoiu (Counsel) și Ana Popa (Senior Associate), în echipa coordonată de Valentin Berea (Partener)
Bulboacă și Asociații facilitează atragerea de finanțare, la final de an, pentru o companie românească de succes din industria panificației
Pentru echipa de insolvență de la Țuca Zbârcea & Asociații, anul 2024 s-a caracterizat printr-o intensificare a volumului de muncă, cu mandate noi care s-au adăugat unui portofoliu existent bogat. Cele mai multe proiecte au avut complexitate și miză ridicată, necesitând extinderea echipelor implicate și un volum mai intens de activitate | De vorbă cu Cătălina Mihăilescu (Partener) despre activitatea departamentului și planurile de viitor
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...