Compania românească Trans Sped a semnat un parteneriat cu DocuSign
24 Mai 2021
AgerpresPotrivit sursei citate, colaborarea oferă un instrument extrem de util utilizatorilor DocuSign, fiind în acelaşi timp o nouă confirmare a securităţii şi a fiabilităţii serviciilor Trans Sped.
Compania românească Trans Sped a semnat un parteneriat cu DocuSign, liderul global în soluţii de document management, pentru furnizarea integrată de semnături electronice cu certificat digital calificat, conform unui comunicat al companiei.
"Suntem încântaţi că Trans Sped a decis să se alăture reţelei noastre de parteneri pentru furnizarea de servicii de încredere. Apreciem mult această colaborare cu Trans Sped, care este nu doar un furnizor de top în Europa de servicii de încredere, ci şi un jucător cheie în construirea ecosistemului de încredere digitală în domeniul sănătăţii şi al biotehnologiei. Prin contribuţia Trans Sped, DocuSign continuă să dezvolte cel mai extins ecosistem de încredere eSignature şi să susţină procesul de transformare digitală pentru clienţii săi", a declarat Thibault de Valroger, Sr Director Business Development, DocuSign.
Potrivit sursei citate, colaborarea oferă un instrument extrem de util utilizatorilor DocuSign, fiind în acelaşi timp o nouă confirmare a securităţii şi a fiabilităţii serviciilor Trans Sped.
"Această integrare extinde oportunităţile pentru utilizatorii DocuSign. Aceştia pot semna de pe orice dispozitiv şi fără a părăsi platforma DocuSign, contracte şi documente importante folosind semnătura digitală calificată Trans Sped. Semnătura noastră digitală calificată este conformă cu legislaţia din Statele Unite şi din statele europene şi poate fi utilizată în orice ţară care recunoaşte legislaţia nord-americană sau europeană. Semnătura electronică cu certificat digital calificat emis de Trans Sped are aceeaşi valoare juridică pe care o are semnătura olografă şi este deja utilizată de mari companii din întreaga lume. Toate aceste beneficii sunt acum disponibile şi în platforma DocuSign", a declarat Camelia Ivan, CEO Trans Sped.
De asemenea, în comunicat se menţionează că această integrare ajută deja multe companii din lume să-şi optimizeze procesele. Unii dintre cei mai mari jucători globali din domeniile sănătăţii şi biotehnologiei folosesc semnătura digitală calificată Trans Sped pentru analize de laborator, studii clinice şi pentru procedurile Agenţiei pentru Administrarea Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite (FDA - 21 CFR, Part 11).
Semnăturile Trans Sped integrate în platforma DocuSign au ajutat toate aceste companii să-şi îmbunătăţească procesele interne.
Trans Sped este membru SAFE Identity din 2008 şi a contribuit la dezvoltarea ecosistemului de servicii de încredere pentru industria farmaceutică şi de biotehnologie. "Sprijinim dezvoltarea identităţii digitale şi a criptografiei în domeniul sănătăţii, pentru a putea asigura cel mai înalt nivel de securitate şi siguranţă a datelor medicale. Trans Sped este un membru extrem de dinamic al consorţiului nostru, iar această nouă integrare cu DocuSign va fi foarte utilă pentru companiile farmaceutice şi de biotehnologie", a declarat Kyle Neuman, CEO SAFE Identity.
Trans Sped oferă servicii de transformare digitală, fintech, digitalizare şi automatizare procese, precum şi soluţii bazate pe certificatele digitale de semnături electronice calificate, avansate şi simple, precum şi mărci temporale calificate, sigilii electronice calificate şi soluţii de arhivare electronică certificate conform legislatiei naţionale şi europene. Trans Sped este furnizor de servicii de încredere (Trust Service Provider) recunoscut pe piaţa internaţională. Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) şi sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, fiind astfel recunoscute de către instituţiile, companiile şi organismele publice sau private din SUA şi din UE. Trans Sped este de asemenea membru SAFE Identity, ETSI şi al consorţiului Cloud Signature.
Prin soluţiile oferite, Trans Sped sustine companii la nivel global din domeniile farmaceutic şi biotehnologie, financiar-bancar, asigurări, utilităţi, retail, automotive, precum şi alte industrii să-şi digitalizeze procesele şi să devină mai eficiente.
Publicitate pe BizLawyer? |
Articol 4293 / 8502 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Mușat & Asociații promovează șapte avocați în ariile fuziuni și achiziții, litigii și arbitraj, drept bancar și financiar, piețe de capital și achiziții publice
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Intervenția instanței în arbitraj (Powered by ZRVP)
RTPR, alături de Integral Capital Group la investiția în Embryos. Echipa de proiect, coordonată de Costin Tărăcilă (Managing Partner) și Marina Fechetă-Giurgică (Senior Associate)
CMS asistă grupul M Core cu privire la achiziția portofoliului de centre comerciale (Strip Malls) din România de la MAS Plc. Roxana Frățilă (partener) și Mircea Moraru (senior counsel), au coordonat avocații care au acoperit aspectele tranzacționale, iar Ana Radnev (partner) și Alina Tihan (senior counsel) au condus echipa de drept bancar
Promovări la Schoenherr: Monica Cojocaru devine partner în structura internațională a grupului, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Sebastian Guțiu, managing partner: ”Aceste promovări vin să confirme valoarea pe care o atribuim contribuției efective a colegelor noastre la dezvoltarea ariilor de practică din care fac parte – corporate m&a, energy, banking & finance, labour & employment – și a relației cu clienții firmei”
Clifford Chance Badea și-a extins echipa cu 15 avocați în 2024, după cel mai accelerat ritm de creștere și recrutare din ultimii ani | Daniel Badea, Managing Partner: ”Am avut colegi care au lucrat în birourile internaționale ale Clifford Chance, dar și în locuri precum Stockholm sau Zurich, pe proiecte transfrontaliere de o complexitate foarte mare, acoperind aproape toate continentele”
Sun Wave Pharma România, la vânzare. Jefferies consiliază exitul LetterOne, fond de investiții legat de doi oligarhi ruși
BACIU PARTNERS, numită ”Gold Stars of Romanian IP” de World Trademark Review în clasamentele WTR 1000 2025. Patru membri ai echipei, desemnați profesioniști de top în clasamentul individual
Trei firme de avocați din România, evidențiate pentru activitatea în domeniul Competition ̸ Antitrust | NNDKP, CMS și D&B David și Baias au intrat în topul global al firmelor cu cea mai bună practică de concurență. Cine sunt avocații evidențiați de GCR 100 – 2025 și care au fost proiectele care au adus recunoaștere echipelor locale
Cum a evoluat anul trecut Ioana Gelepu The Office Litigation & Enforcement, butic de litigii evidențiat de ghidurile juridice internaționale, și care au fost proiectele care au antrenat un număr considerabil de analize juridice | Ioana Gelepu, fondator: ”Sunt mulțumită că am reușit să mă implic în toate detaliile proiectelor pe care le gestionăm, suficient de variate cât să satisfacă setea mea neobosita de nou”
Cum poți dezvolta o carieră internațională cu programul Erasmus+ | Povestea lui Constantin Roșca, absolvent de Drept plecat din Fălticeni, care a ales să studieze la Universitatea din Istanbul. El este azi masterand în Drept Internațional Public în cadrul Universității Koç, cea mai prestigioasă din Turcia și stagiar în cadrul biroului Esenyel ̸ Partners, unul din cele mai cunoscute birouri internaționale de avocatură și consultanță juridică din țara desfășurată pe două continente
Bulboacă & Asociații a sprijinit obținerea unei finanțări de capital de lucru în valoare de 20 de milioane EUR pentru Frigoglass, asumând din nou un rol de reprezentare dublă. Colaborare cu două firme internaționale de avocați, în acest proiect
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...