ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Logiscool aduce roboți software Tailent în echipă și se pregătește să integreze RPA și în procesul de educație

10 Februarie 2021   |   BizLawyer

Soluțiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile și accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanță și scalabilitate fără precedent în dezvoltarea și utilizarea roboților software inteligenți proiectați pentru aplicații existente, adaptați nevoilor de business și gata pentru utilizare imediată.

 
 
Școala de programare Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii cu vârste începând de la 7 ani, își digitalizează și automatizează activitatea cu ajutorul roboților software inteligenți printr-un parteneriat tehnologic cu startup-ul românesc Tailent. Tehnologia Robotic Process Automation (RPA) dezvoltată de Tailent permite Logiscool să eficientizeze o plajă largă de procese operaționale și ar putea fi integrată în viitor și în activitatea educațională, pentru a oferi mereu copiilor care urmează cursurile Logiscool acces la tehnologii de ultimă generație.

„Tehnologia este în ADN-ul nostru, așa că e firesc să ne uităm mereu la cele mai avansate soluții tehnologice. Primul pas este să integrăm roboții software inteligenți de la Tailent în activitatea noastră, pentru a optimiza anumite procese operaționale repetitive și a permite echipei să se concentreze pe activități mai relevante. Mai departe, explorăm posibilitatea de a aduce tehnologia RPA mai aproape de copiii care se pregătesc, cu ajutorul nostru, să devină generația viitoare de creatori de tehnologie”, spune Indira Abdulvoap, General Manager Logiscool România.


Soluțiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile și accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanță și scalabilitate fără precedent în dezvoltarea și utilizarea roboților software inteligenți proiectați pentru aplicații existente, adaptați nevoilor de business și gata pentru utilizare imediată.

„Robotic Process Automation este una dintre tehnologiile care vor redefini viitorul. Cu roboți software inteligenți în echipă, companiile vor opera mai eficient, lăsând procese repetitive și redundante în seama tehnologiei și sprijinind oamenii să creeze mai multă valoare prin ceea ce fac. Vrem să contribuim la democratizarea acestei tehnologii, iar asta nu înseamnă doar să aducem această tehnologie la îndemâna companiilor din orice domeniu, dar și să susținem formarea generațiilor viitoare care să creeze soluții tehnologice de calitate în România”, spune Mario Popescu, CEO Tailent.

Adaptarea tehnologiei de automatizare Tailent la nevoile Logiscool România și implementarea în procesele operaționale este realizată de Aliant, companie specializată în proiectarea și integrarea de soluții de infrastructură și Gold Partner Tailent. Aliant este un jucător regional important în sfera de soluții și servicii software IT, care a dezvoltat  capabilități interne semnificative în această direcție și a încheiat anul acesta un parteneriat strategic cu Tailent, fiind certificat și pregătit pentru a livra roboți software RPA către companii din industrii precum educație, sănătate, finanțe-contabilitate, resurse umane, retail și logistică.

„Cu o experiență de peste 15 ani în implementări de proiecte de infrastructură IT și soluții software de optimizare de business, suntem pregătiți pentru proiecte complexe și ne bucurăm să vedem tehnologia RPA tot mai prezentă. Susținem educația și vrem să ducem mai departe tehnologiile Tailent și către generația tânără”, explică Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer la Aliant.

Soluțiile Tailent sunt utilizate cu succes de companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale. Tailent este în prezent în plin proces de extindere atât pe plan local, prin parteneriate strategice și pe plan internațional, prin lansarea pe noi piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 15357 / 19551
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...